Maxime Trijol, Cognac, XO Grande Champagne

 
En fuldkommen og meget aromatisk gammel cognac. Der er smag for pengene. Masser af cedertræ, vanilje og tørrede mørke frugter og et lille præg af ”rancio”, når man nipper til dråberne. En blød smagsoplevelse med fylde og kraft i eftersmagen. Ganske enkelt en fantastisk kraftfuld cognac.

Bedste XO, og hædret med Imbibe´s Cognac Award!
Og endnu engang har Maxime Trijol XO Grande Champagne slået alt og alle i en blindsmagning. Ingen over, ingen på højde, men mange under....
995,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Maxime Trijol Historien starter i 1859 hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene. Maxime Trijol producerer i dag "eaux-de-vie" på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de store aktører, men familien har valgt at sortere lidt i varerne, og tager selv de absolut bedste fade fra, som efterfølgende tappes under eget navn. Alle Cognac´er af meget høj kvalitet. Dette understreges bl.a. af de mange medaljer og udmærkelser Maxime Trijol har opnået igennem de seneste år.

Kort information:

Type:Cognac
Land:Frankrig
Område:Cognac
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:40
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:18 - 20 grader