Matthias Müller, Riesling Auslese, Mandelstein 2021

Enkeltmarksvin af overdådig karat. Eminent sødme forenet med en fintunet syre. Gennem den langvarige modning på vinstokken fordufter en stor del vand således at de fremherskende aromastoffer, sukker og syre i druerne forstærkes og koncentreres. Det hele munder ud i en mindre eksplosion af dufte og smagsnoter som synes nærmest uendelig. En ædelsød specialitet der indeholder indtryk på indtryk holdt sammen af en livlig "lime-syre". Lever et halvt århundrede eller mere, men smager eventyrligt allerede.

Serveringsforslag: Prøv den til friske jordbær, æble- eller pæretærte med kanel, desserter med syltede frugt - især kvæde, eller til modne fede oste. En anden mulighed er at nyde den uden generende madledsagelse - ganske enkelt et studie i hvordan Riesling Auslese skal smage!!

 

 349,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Vinmarkerne ved vingården "Martin Wassmer" fra Schlatt / Markgräflerland er beregnet til ca. 35 hektar. Vinmarkerne har gamle vinstokke der ligger ved de idylliske vinbyer Dottingen, Laufen, Auggen og Schlatt. Kvaliteten og produktions stilen har som udgangspunkt givet et "langt liv"  til disse vine med inspiration fra Bourgogne. Ifølge det bedre burgundiske "niveau" har de røde vine lov til at blive opbevaret lang tid i kælderen. Under produktionen foregår lagringen på egetræsfade. De fleste af disse vine er ufiltreret.
Martin Wassmer har i flere år præsenteret et konsekvent højt kvalitetsniveau

Kort information:

Type:Hvidvin - sød
Land:Tyskland
Område:Mittelrhein
Størrelse i CL:50
Årgang:2021
Druesorter:Riesling
Alkohol %:8
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:6-8 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 30 år.