Mas Fi, Cava Semi secco

Cava Masachs er beliggende i området "El Penedés" mellem middelhavet i syd og Montserrat bjergene længere mod nordvest - ca. 40 kilometer syd for Bacelona. Her har Masachs deres ejendom og kælder, med tilhørende 42 hektar vinmarker.

 

Smagsnoter:

Mas Fi har en flot strågul farve med grønne toner. Bløde og let sødmefulde bobler. En Cava, der er velegnet som aperitif eller til friske frugter.

 

Velegnet som aperitif og til dessert

 

Rest sukker: 10g/l

89,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

I 1977 valgte Josep og Joan Masaches at lancere en ny linje af Cava til det spanske marked. De brugte deres forældres erfaring og know-how. Både det spanske marked og det internationale marked belønnede hurtigt disse unge mennesker med masser af omtale for deres fremragende Cava. Og det resulterede omgående i en stor efterspørgsel. Denne større efterspørgsel resulterede så i, at ejendommen og kælderen, som deres bedstefar byggede, blev alt for lille. I 1985 etablerede Masachs derfor helt nye faciliteter i kommunen Torrelles de Foix, hvor de fandt de rette opgivelser for deres nye Bodegas. Her har de fortsat deres solide arbejde med at producere gode vine og Cava.

Yderligere information

Type:Cava Semisecco
Land:Spanien
Område:Penedes
Størrelse i CL:75
Årgang:NV
Druesorter: 
Alkohol %:11,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:6-8 
Holdbarhed: