MAN, Skaapveld, Shiraz 2021

Med en indbydende bouquet af mørke skovbær, blommer og søde orientalske krydderier fremstår denne Sydafrikanske Shiraz, som en kombination af Europæisk finesse og Den Nye Verdens lette sødme. En meget lækker vinoplevelse med bløde tanniner og en skøn vedholdende eftersmag.

Efter en traditionel vinfremstilling lagres 20% af vinen på helt nye 300 liter fade, fremstillet af Amerikansk eg. Det bidrager bl.a. til en meget lækker duft og smag af frisk vanilje.

MAN Shiraz er en flot repræsentant for sydafrikansk Shiraz.

5 af 5 stjerner i Vin-Avisen, der skrev;
"Blød og lækker rødvin med god frugt, noter af mørke bær, peber, cigarkasse og chokolade".

Wine Enthusiast USA 
89 points - TOP 100 BEST BUY

85,00 kr
  • Køb 6 for 450 og spar 12%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

MAN Family Wines

 
"The Evolution Of MAN"
MAN Family Wines er historien om tre venner - alle winemakere - der havde en idé. De ønskede at producere en "top-hverdagsvin", som de selv ville elske at købe og drikke. Vin af god kvalitet til en fair pris. For at realisere projektet, havde de tre venner Charles Back, José Conde og Tyrrel Myburgh kun et problem. Hvordan kunne familiefreden blive bevaret, når dette nye projekt skulle præsenteres i de tre familier? Hvordan kunne Charles, José og Tyrrel bede deres koner (hvoraf de alle kun har en enkelt hver) om bare lidt mere "fritid" til nu også at hellige sig dette projekt? Lidt flere weekender ude af huset, og lidt flere rejsedage, når vinene skulle introduceres verden over? "Undskyldningen" blev, at de tre venner ville fremstille vinene, netop for deres koners skyld. Og derfor er vinene blevet opkaldt efter dem med hver deres forbogstav. Så Marie, Anette og Nicky måtte lægge navne til. Og tilladelsen til at fortsætte projektet blev udstedt prompte.

"One of South Africa´s top 10 up and coming wineries" 
skrev UK Wine Report.
Det er gået rigtig godt for MAN Family siden starten. Vinene har fået en fantastisk modtagelse verden over af vinelskere. Vinenes popularitet skyldes efter de tre venners opfattelse det ekstreme og helt anderledes "terroir" der findes i Perdebergs Hills, hvor druerne dyrkes. Her er klimaet ikke for tøsedrenge. Og det stiller krav til en dygtig og ihærdig pleje af vinstokkene. Til gengæld er belønningen de mest perfekte druer man kan forestille sig. Og det kan hvert år smages i vinene fra MAN.


Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Sydafrika
Område:Coastel Regionen - Stellenbosch
Størrelse i CL:75
Årgang:2021
Druesorter:Shiraz
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Ja 20% af vinen på helt nye 300 liter Amerikanske fade
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 3-4 år.