MAN, Padstal Chardonnay 2022

En meget forfriskende Chardonnay, der med kun et lille velment aftryk af egefade, ligger til den mineralske side. En meget kompleks og righoldig oplevelse. Aromaerne er mangfoldige; ananas, melon og andre tropiske frugter kommer springende op af glasset sammen med blomster og citrusfrugter. 

En meget rund og kun halvfed Chardonnay med en lille olieret tendens, der trækker sig ned over tungen. Smagen er vedholdende og lækker med en god balance mellem fad, syre og sødme.

Serveringsforslag: En vin, der kan gå til de fleste retter (naturligvis fisk og skaldyr) men også til mere tunge kødretter.

"BEST BUY", Wine Enthusiast USA

5 af 5 stjerner i Vin-Avisen, der skrev;
"Elegant og udsøgt Chardonnay-hvidvin, der fylder godt i munden med druesmag og diskrete fadtoner".

85,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

MAN Family Wines

 
"The Evolution Of MAN"
MAN Family Wines er historien om tre venner - alle winemakere - der havde en idé. De ønskede at producere en "top-hverdagsvin", som de selv ville elske at købe og drikke. Vin af god kvalitet til en fair pris. For at realisere projektet, havde de tre venner Charles Back, José Conde og Tyrrel Myburgh kun et problem. Hvordan kunne familiefreden blive bevaret, når dette nye projekt skulle præsenteres i de tre familier? Hvordan kunne Charles, José og Tyrrel bede deres koner (hvoraf de alle kun har en enkelt hver) om bare lidt mere "fritid" til nu også at hellige sig dette projekt? Lidt flere weekender ude af huset, og lidt flere rejsedage, når vinene skulle introduceres verden over? "Undskyldningen" blev, at de tre venner ville fremstille vinene, netop for deres koners skyld. Og derfor er vinene blevet opkaldt efter dem med hver deres forbogstav. Så Marie, Anette og Nicky måtte lægge navne til. Og tilladelsen til at fortsætte projektet blev udstedt prompte.

"One of South Africa´s top 10 up and coming wineries" 
skrev UK Wine Report.
Det er gået rigtig godt for MAN Family siden starten. Vinene har fået en fantastisk modtagelse verden over af vinelskere. Vinenes popularitet skyldes efter de tre venners opfattelse det ekstreme og helt anderledes "terroir" der findes i Perdebergs Hills, hvor druerne dyrkes. Her er klimaet ikke for tøsedrenge. Og det stiller krav til en dygtig og ihærdig pleje af vinstokkene. Til gengæld er belønningen de mest perfekte druer man kan forestille sig. Og det kan hvert år smages i vinene fra MAN.


Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:Sydafrika
Område:Stellenbosch
Størrelse i CL:75
Årgang:2022
Druesorter:Chardonnay
Alkohol %:13,0
Lagret på egefad:Ja 20% på små amrikanske fade
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste par år.