MAN ,Jan Fiskaal, Merlot 2017

Duft og smagsnoter: Mørke bær frugt og subtile tanniner gør denne klassiske Merlot stil til en let favorit.
De er alle her - cigar kasse, mokka og chokolade som Merlot fans elsker, plus bløde blide tanniner og en elegant, lang eftersmag.

Fra vinproducenten:
Dette er vores garanti for en crowd-pleaser. De fede røde-bær og egetræs krydderier efterfølges af modne bær og chokolade og afsluttet med blide tanniner og en lang eftersmag. Vores Merlot kompleksitet er takket være Stellenbosch frugt, der er blandet med 85% af druer fra Agter-Paarl-regionen, og de fine eg noter kommer fra omkring 15-20% af vinen som er fadlagret i 12-15 måneder.

Merlot 2017: “90 Points” –Neil Martin, eRobertParker.com 

Value Brands of the Year: Top 3 South African Value Brands"

 

85,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

MAN Family Wines

 
"The Evolution Of MAN"
MAN Family Wines er historien om tre venner - alle winemakere - der havde en idé. De ønskede at producere en "top-hverdagsvin", som de selv ville elske at købe og drikke. Vin af god kvalitet til en fair pris. For at realisere projektet, havde de tre venner Charles Back, José Conde og Tyrrel Myburgh kun et problem. Hvordan kunne familiefreden blive bevaret, når dette nye projekt skulle præsenteres i de tre familier? Hvordan kunne Charles, José og Tyrrel bede deres koner (hvoraf de alle kun har en enkelt hver) om bare lidt mere "fritid" til nu også at hellige sig dette projekt? Lidt flere weekender ude af huset, og lidt flere rejsedage, når vinene skulle introduceres verden over? "Undskyldningen" blev, at de tre venner ville fremstille vinene, netop for deres koners skyld. Og derfor er vinene blevet opkaldt efter dem med hver deres forbogstav. Så Marie, Anette og Nicky måtte lægge navne til. Og tilladelsen til at fortsætte projektet blev udstedt prompte.

"One of South Africa´s top 10 up and coming wineries" 
skrev UK Wine Report.
Det er gået rigtig godt for MAN Family siden starten. Vinene har fået en fantastisk modtagelse verden over af vinelskere. Vinenes popularitet skyldes efter de tre venners opfattelse det ekstreme og helt anderledes "terroir" der findes i Perdebergs Hills, hvor druerne dyrkes. Her er klimaet ikke for tøsedrenge. Og det stiller krav til en dygtig og ihærdig pleje af vinstokkene. Til gengæld er belønningen de mest perfekte druer man kan forestille sig. Og det kan hvert år smages i vinene fra MAN.


Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Sydafrika
Område:Agter Paarl Regionen - Stellenbosch
Størrelse i CL:75
Årgang:2017
Druesorter:Merlot
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Ja 15-20% af druerne er lagret i 12 - 15 mdr.
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 3-4 år.