Maison Josmeyer, Riesling Le Kottabe 2014 - Biodynamisk

Le Kottabe" er Jean Meyers bud på en klassisk, slank rank og stilren Riesling uden kunstigt "hvalpefedt eller camouflage" i form af sukker. Den er tør og krystalklar i smag. Den smager godt ung, men holdbarheden er imponerende god, for Jean gærer sine druer i de traditionelle Foudres,ligesom også den unge vin får lov til at hente kraft næring i fadene på "le Lie". Riesling druen er gourmetens drømmevin

Serveringsforslag: Den er perfekt både som aperitif, til skaldyr hvad enten der er tale om rejer, jomfruhummer eller muslinger. Ellers er de bedste lyse fiskeretter med f.eks. rødtunge, havkat, rødfisk, slethvar eller lignende, de oplagte valg. Der er virkelig mulighed for perfekt harmoni. Prøv i øvrigt også at eksperimentere med Riesling til f.eks. gedeost. 

179,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort Info:

Type:Hvidvin
Land:Frankrig
Område:Alsace
Størrelse i CL:75
Årgang:2014
Druesorter:Riesling
Alkohol %:11,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8 - 10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 3-4 år,