Long Shadows, Poets Leap Riesling 2013

Long Shadows har samlet otte af de bedste vinmagere fra nogle af de fineste vinområder i hele verden i Washington State. Blandt avlerne er Armin Diel fre Schlossgut Diel i Nahe. Armin står bag Poets Leap Riesling, der fremstilles af druer fra fire forskellige topklasse Columbia Valley vinmarker, der hver især bidrager med unikke komponenter til den færdige vin. Helheden er en rank og intens verdensklasse Riesling, stilmæssigt med mere end bare et fjernt ekko af Nahe.

Anmendelse: 

4½ ud af ★★★★★ i Gastro; "Snyd dine gode venner, folk, som tror, de ved alt om Riesling, tysklandsnørder og Alsace-aficionados!
Poets´s Leap smager rent ud sagt Germansk. Jeg er overbevist om at Armin Diel har medbragt sin egen gærtype fra Nahe-området for at lave udvandrervin i Washington State. Den giver bøllebank til statens anden hypede Riesling, Ernst Loosens og Chateau Ste.Michelles´s Eroica. Intet siger Washington i Poet´s Leap. Den er fuld af våde granitblokker og essens af salturt og dild, og smagen er cremet, har en smule restsukker som en tysk spätlese og tripper let på tå på tungens sider med sin syre"

199,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:USA
Område:Washington state - Columbia Valley
Størrelse i CL:75
Årgang:2013
Druesorter:Riesling
Alkohol %:12,9
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 3-4 år.