Level Premium Gin

Level Premium er triple destilleret med en alkoholstyrke på 44%.

Smagsnoterne afspejler de botanicals der er brugt ved destilleringen, nemlig lemon, appelsin, grapefrugt, kardemomme, angelikarod og selvfølgelig enebær og koriander.

Den har en frisk smag med et hint af citrusnoter og har en nærmest ”sprød” karakter i munden som virkelig viser, at der er tale om et luksusprodukt. Derfor er den meget velegnet til at drikke ren med is, med tonic eller i lækre cocktails.

269,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Gin
Land:Spanien
Område:-              
Størrelse i CL:70
Alkohol %:44 %
Lagret på egefad:nej

 

Teichenné er et familieejet destilleri som blev grundlagt i 1956 af bedstefaren til den nuværende leder, Marc Teichenné.

Fra 1956 og til begyndelsen af 1970'erne var produktionen udelukkende håndlavet og meget begrænset. Og flaskerne blev kun solgt i de nærmeste spanske regioner.

Da Marcs mor overtog firmaet efter sin far i 70'erne udvidede de produktionen og det åbnede muligheder for eksport, hvilket medførte stor succes og gjorde at de i 1993 kunne bygge nye og bedre produktionsfaciliteter af meget høj kvalitet. Siden er firmaet vokset markant og leverer i dag produkter til mere end 50 lande verden over.