Laurent Miquel, Pas de Géant, Syrah Grenache 2016

80% Syrah og 20% Grenache fører her til en flot forening af krydderier, urter, mokka og saftige mørke frugter. Racerent, koncentreret og elegant.

Serveringsforslag: Vinen er perfekt til pulled pork og confit de canard.

★★★★★ og GODT KØB i Ekstra-Bladet: ”Fra Sydfrankrig på syrah og grenache. Masser af krydrede toner i duften. Frugtig i udtrykket med brombær, sorte kirsebær, tobak og vanilje. Vellavet med en saftig afslutning.”

”Særdeles god hverdagsvin til prisen” i Din VinGuide: ”Fra Sydfrankrig på syrah og grenache. Masser af krydrede toner i duften. Frugtig i udtrykket med brombær, sorte kirsebær, tobak og vanilje. Vellavet med en saftig afslutning.”

99,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse:

Laurent Miquel - passion og tradition
Laurent Miquels familie har dyrket vin i Languedoc siden 1791. Det har givet en unik forståelse for Languedocs terroir og hvilke vine der kan produceres; en viden som er blevet givet videre fra generation til generation. Laurent Miquel har en solid baggrund med en masters ingeniør uddannelse lige som han er uddannet ønolog fra universitetet i Montpellier. Med en stor portion passion i bagagen har Laurent Miquel viet sit liv til at sikre Languedoc en plads blandt de store klassiske vinområder i Frankrig.

Languedoc - Frankrigs mest varierede vinregion
Det er ingen overdrivelse, at Languedoc er blandt Frankrigs mest spændende og varierede vinregioner. I dette område, der stækker sig langs Middelhavskysten fra Provence og til den Spanske grænse er der blevet dyrket vin i mere end 2000 år. Laurent Miquel råder over godt 160 ha vinmarker med naturligt lavt ydende vinstokke i den bedste alder. Markerne ligger ved Lagrasse i Corbières og højt oppe i bakkerne i Saint Chinian.

Passion for marker og vinstokke
Den "hemmelige ingrediens", der sætter Laurent Miquels vine i en klasse for sig, er Laurents dybe passion for både marker og vinstokke. Det resulterer i druer af exceptionelt høj kvalitet. Vi forsøger altid at forbedre fra år til år, siger Laurent Miquel, der i øvrigt dyrker sine druer efter "culture raisonée" eller Biodynamiske principper. Laurent har specialiseret sig i at skabe vine på de noble druesorter Syrah og Viognier, der trives ekstraordinært godt i området omkring Saint Chinian.

Kort information

Type:Rødvin
Land:Frankrig
Område:Languedoc-Roussillon
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:80 % Syrah og 20 % Grenache
Alkohol %:14 %
Lagret på egefad: ja
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 3-4 år