La Réserve d´Angludet, AOC Margaux 2015

Blandt de bedste i Margaux
Vi er ikke selv i tvivl. Château D´Angludet kan på det varmeste anbefales. Det ER simpelthen et af de bedste køb man hvert år kan gøre i Margaux.

Slottets historie går helt tilbage til 1150, hvor det blev opført som en herregård. Slottets nyere historie begyndte i 1961, hvor Peter Sichel købte slottet og dermed startede sit vineventyr i Bordeaux. Peter A. Sichel genskabte slottets storhed, markerne blev udvidet, kældrene renoveret, og siden 1961 er slottets vin steget stødt i anseelse for hvert år der er gået.

Skulle 1855-klassifikationen revurderes
ja, så ville der givet blive gjort plads til Château D´Angludet højt oppe på listen.

La Réserve d'Angludet er det nye navn, vi har givet til anden vinen fra Château Angludet. Selvom det er sandt, at vinstokkene er unge, er bestanden i dag meget bedre end tidligere. Dette giver mulighed for mere "effektive" vinplanter, der er i stand til at gøre modningen hurtigere. Derfor tilbyder La Réserve d'Angludet i dag den bedste kvalitet til prisen i hele Margaux-appellationen. Der tilbydes blændende aromatisk udtryk og blid ekstrakt, som er vedvarende, dog stadig delikat.

Duft og smagsnoter: Vinen er smuk, intens rød med granatfarve. En ekspressiv næse med karakteristiske, dybe brombær aromaer og krydrede noter, der er typisk for ejendomens Petit Verdot. Kombineret med disse findes der ristet subtile fad noter, der gradvist dukker op på tungen når den gurgles. En fyldig blødhed er det overvejende indtryk på ganen med tanniner der er silkeagtig, en delikat frugt, der passende afspejler kvaliteten af dennes terroir. I afslutningen er den langvarig og intenst aromatisk. En harmonisk og elegant balance, der afspejler en enestående årgang.

299,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Maison Sichel, den verdensberømte Bordeaux-familie

Familienavnet "Sichel" er blevet synonym for kvalitetsvine fra Bordeaux. Familien etablerede sig i Bordeaux i 1883. Igennem årene har familien opbygget det mest respekterede familieejede handelshus i regionen - både med produktion og handel af regionens vine. Succesen kan tilskrives en både kreativ og meget innovativ tankegang, der samtidig respekterer regionens traditioner. Familien er partejer i én af verdens mest ansete og respekterede ejendomme, nemlig ingen ringere end selveste Château Palmer i Margaux. Endvidere ejer familien Château D´Angludet i Margaux, der i dag anses for en af de allerbedste Cru Bourgeois vine på Médochalvøen. Château D´Agludet er familiens base. Peter A. Sichel købte slottet i 1961 og de fem brødre, der i dag har ansvaret for firmaets drift, er opvokset på Château D´Angludet, hvor de alle fem har fået vinproduktion ind med modermælken. 
I 1967 etablerede Peter A. Sichel vineriet CAVE BEL-AIR i Saint-Maixant, tæt på Bordeaux. Dermed blev familien det første handelshus, som ikke kun forhandlede regionens vine, men som også involverede sig direkte i produktionen af vinene. Dette gjorde Sichel i stand til at kontrollere kvaliteten fra druer til vin.

I starten af 1990´erne købte familien Domaine Du Trillol i Corbières. I løbet af de forgangne 16 år har winemaker Ben Sichel, der samtidig er ansvarlig for frembringelsen af Château D´Angludet, skabt én af de allerbedste sydfranske vine. Domaine Du Trillol er nok "best value for money", der overhovedet kan opdrives i Corbières.

Vi er stolte over at arbejde med Sichel, en familie med stolte traditioner og med kvalitet som overordnet målsætning i alt hvad familien beskæftiger sig med.

Yderligere information:

Type:Rødvin
Land:Frankrig
Område:Margaux
Størrelse i CL:75
Årgang:2015
Druesorter:50% Cabernet Sauvignon, 45% Merlot og 5% Petit Verdot
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Ja i 6-12 mdr afhængig af årgangen
Drikketemperatur:16-18
Holdbarhed:Drikkemoden nu men kan sagtens gemmes i 8-10 år.