La Minga, Cabernet Sauvignon 2019

Klassisk blød Chile Cabernet La Minga viser en god del af alle de kvaliteter, der i dag har sikret Chile en tredieplads når det gælder markeds andel i Danmark.

Duft og smagsnoter: Med La Minga Cabernet får du en herlig duft af solmoden Cabernet og en fyldig, balanceret og intens smag med en fin koncentration. Nyd den mellem et og tre år fra høståret.

Mad og vin: Prøv den til retter med kalv, fjerkræ, svine mørbrad eller gode pasta retter. Store glas får det bedste frem i La Minga Cabernet, og især hvis serveringstemperaturen ikke overskrider 18 graders Celcius.
65,00 kr
  • Køb 6 for 354 og spar 10%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

La Minga er en søstervingård til tophuset Carmen. La Minga-vinene fremstilles på druer fra forskellige distrikter Central Valley, herunder Maipo, Rapel og Aconcagua. Målet er at levere så attraktive vine som overhovedet muligt, snarere end at afspejle de enkelte områders karakteristika.

Chile er et paradis for alle, der holder af god vin. I Central Valley, som omkranser hovedstaden Santiago, finder man nogle af de bedste betingelser for vindyrkning i hele verden. Det solrige og tørre klima, den magre jordbund og de kølende vinde fra havet sikrer hvert år perfekt modne, struttende sunde druer med stor smagsintensitet.

Kort information

Type:Rødvin
Land:Chile
Område:Central Valley
Størrelse i CL:75
Årgang:2019
Druesorter:Cabernet Sauvignon
Alkohol %:12
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Op til 3 år fra høståret