La Favorite, Privilege pour Lulu 41,3%

Tappet på flaske i november måned 2020 og der er kun tappet 3.600 flasker, som alle er individuelt nummereret. ”Privilège” består af rom, der har ligget 10 til 20 år på fade, som tidligere har været anvendt til lagring af cognac.

 

I næsen fornemmes aromaer af modne frugter. I smagen kommer der toner af karmaliserede ananas, tobak, krydderier, kanel og friskkværnet peber. Eftersmagen er vedholdende, sødlig og med toner af honning og søde krydderier.

Skænk og lad din Rhûm stå i glasset i 10 – 15 minutter inden du smager. 

1.799,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Producenten:
 
Destilleriet La Favorite er beliggende i La Lamentin i udkanten af Fort-de-France, som er hovedstaden på den caribiske ø Martinique. Det er et af de mest autentiske steder man overhovedet kan forestille sig, og man føler sig sat hundrede år tilbage i tiden, når man går rundt og iagttager produktionen på dette lille fantastiske og charmerende destilleri, som drives af familien Dormoy. Man skal dog ikke lade sig narre af synet af det mere end 100 år gamle produktionsanlæg. Det er nemlig hele hemmeligheden bag nogle af verdens bedste rhûm agricole. Vi tør godt at påstå, at La Favorite producerer den bedste rhûm på Martinique.

Yderligere information

Type:Rom
Land:Martinique
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV (10 til 20 års rom)
Alkohol %:41,3 %
  
Drikketemperatur:16-18 grader