La Favorite, Millesime Vintage Rhum 2011

Denne delikate rhûm er resultatet af en meget selektiv fadudvælgelse af i alt 25 fade, der alle tidligere har været anvendt til lagring af cognac.

Dråberne er destilleret og påfyldt tilbage i februar 2011, og ”blending”-processen og aftapning er foretaget i juni 2020. Der er i alt kun produceret 5000 flasker.

 

Farven er næsten ren mahogni. Smagen er meget kompleks med især modne frugter og masser af krydderier, der presser sig på med det samme. Man skal virkelig give sig tid til at opdage alle de aromaer, som denne rhûm indeholder. Det er en temperamentsfuld ”lille sag” der har en rigdom af aromatisk styrke og samtidig er den blød med et lille bid af tanniner.

 

Server denne skønne rhûm til en god kop kaffe eller som en aperitif før maden. Skænk og lad din Rhûm stå i glasset i 10 – 15 minutter inden du smager. 

1.449,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Producenten:
 
Destilleriet La Favorite er beliggende i La Lamentin i udkanten af Fort-de-France, som er hovedstaden på den caribiske ø Martinique. Det er et af de mest autentiske steder man overhovedet kan forestille sig, og man føler sig sat hundrede år tilbage i tiden, når man går rundt og iagttager produktionen på dette lille fantastiske og charmerende destilleri, som drives af familien Dormoy. Man skal dog ikke lade sig narre af synet af det mere end 100 år gamle produktionsanlæg. Det er nemlig hele hemmeligheden bag nogle af verdens bedste rhûm agricole. Vi tør godt at påstå, at La Favorite producerer den bedste rhûm på Martinique.

Yderligere information

Type:Rom
Land:Martinique
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:49,7 % 
  
Drikketemperatur:16-18 grader