La Favorite, 2018 - Rhûm Blanc - Rivière Bel Air 53%

Denne eksklusive rhûm er nok én af de bedste rhûm agricole blanc, der kan opdrives i hele Caribien.

Den er produceret på høsten i 2018 fra en lille parcel (Rivière Bel Air), hvor man har et helt unikt terroir og hvor beplantningen af sukkerrør udelukkende er af sorten ”Red Cane”. 

 

De gode dråber er resultatet af en meget selektiv proces og en lang gæringstid. 

 

I næsen fornemmes blomsteraromaer, lyse eksotiske frugter og lidt vanilje. Smage en blid med en sødmefuld afslutning. Server den afkølet og helt ren eller med en smule rørsukker og lime- eller citronsaft, som man også praktiserer det på Martinique.

499,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Producenten:
 
Destilleriet La Favorite er beliggende i La Lamentin i udkanten af Fort-de-France, som er hovedstaden på den caribiske ø Martinique. Det er et af de mest autentiske steder man overhovedet kan forestille sig, og man føler sig sat hundrede år tilbage i tiden, når man går rundt og iagttager produktionen på dette lille fantastiske og charmerende destilleri, som drives af familien Dormoy. Man skal dog ikke lade sig narre af synet af det mere end 100 år gamle produktionsanlæg. Det er nemlig hele hemmeligheden bag nogle af verdens bedste rhûm agricole. Vi tør godt at påstå, at La Favorite producerer den bedste rhûm på Martinique.

Yderligere information

Type:Rom
Land:Martinique
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:53%
  
Drikketemperatur:8-12 grader