La Favorite, 2002 - La Réserve du Château - 41,2%

La Réserve du Château er en årgangsrhûm, som der kun produceres 3000 flasker af.  UNIK sjælenhed med 18 års caribisk lagret rhûm fra fade der tidligere har været anvendt til lagring af bourbon whiskey (amerikansk eg) samt cognac (fransk eg). 

 

Resultatet er en meget fyldig rhûm med elegante aromaer. Man finder både frugtaromaer og krydderier, og eftersmage er lang og velsmagende. En rhûm der fylder godt i munden, men den er samtidig blød og feminin i afslutningen.

 

Server denne skønne rhûm til en god kop kaffe. Skænk og lad din Rhûm stå i glasset i 10 – 15 minutter inden du smager. 

 

Rum Journal Review:95 Points

1.849,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Producenten:
 
Destilleriet La Favorite er beliggende i La Lamentin i udkanten af Fort-de-France, som er hovedstaden på den caribiske ø Martinique. Det er et af de mest autentiske steder man overhovedet kan forestille sig, og man føler sig sat hundrede år tilbage i tiden, når man går rundt og iagttager produktionen på dette lille fantastiske og charmerende destilleri, som drives af familien Dormoy. Man skal dog ikke lade sig narre af synet af det mere end 100 år gamle produktionsanlæg. Det er nemlig hele hemmeligheden bag nogle af verdens bedste rhûm agricole. Vi tør godt at påstå, at La Favorite producerer den bedste rhûm på Martinique.

Yderligere information

Type:Rom
Land:Martinique
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:43%
  
Drikketemperatur:16-18 grader