Kocemba Sparkling Tea, No. 3, Chamomile

Idéen bag Kocemba's nr. 3 opstod, da vi efterlyste en elegant og mere vinøs Sparkling Tea. Vi ville forene det elegante i kamilleblomsten med det blide komplekse udtryk vores Sparkling Tea generelt har. Vi ville lave en ren og udtryksfuld smag med undertoner af kamille.

Kocemba's nr. 3 består af te, friske krydderurter, citronsaft og hvidvin.
 
Duft og smagsnoter: Den har en intens aroma af kamille, med toner af citrus og mynte. Smagen er elegant med en behagelig afsluttende eftersmag, som holder længe i munden. Der er noter af blomster, honning og selvfølgelig en masse kamille.
 
Hvad kan den bruges til? Generelt for alle typer kan man sige de kan drikkes ved enhver form for sammenkomst, alt efter hvilken årstid det nu er. Det er glasset, der begynder et måltid, og det er glasset, der kan afslutte det. Den appellerer til mange pga. den blide og fine måde, den repræsenterer sig på.
 
Serveringsforslag: Prøv den til champagne brunch eller til afternoon tea. Anvendelsesmulighederne er mange, når man først har fået den smagt.
129,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Det at lave en ny type drikkevarer er i sig selv specielt, for hvor på hylden skal man sætte den? Vi mener den hører til på sin egen hylde, for Kocemba’s er et bevis på nytænkning og giver helt nye smagsoplevelser som ikke er lavet/set før.

Det er vores mål at blive bedre, og vi ønsker at udvikle et bredt sortiment, møntet på de idealer vi står for med Kocemba’s Sparkling Tea.

Vi ønsker at lave en ren drik som er smagende, og vi laver det så klima venligt som muligt. Vi tænker hver dag i bæredygtighed, bl.a. med solenergi. Vi ønsker ikke at tilsætte farvestoffer, eller andre unaturlige ting for at skyde genvej, for os er det smagen der tæller, lavet på gode naturlige råvarer og nøje sat sammen med vores knowhow. Vores produkt er blevet pasteuriseret på flasken så vi kan garantere holdbarheden. Smagen i flasken udvikler sig ligesom vin gør, der sker en afrunding af bitterstofferne i teen som gør, at den bliver blødere med tiden.

 

Kocemba’s Mousserende The kommer i 3 varianter, nemlig vores Supermarked serie, Specielbutik serie og vores Restaurant serie.

 

Velbekomme!

 

Yderligere information

Type:Sparkling Tea
Land:Danmark
Område:-
Størrelse i CL:75
Årgang:nv
Alkohol %:4,0
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Drikke moden nu, men modnes også med tiden.