Kimerud Wild Grade Gin i gavekasse med 2 Tonic

Flot trækasse med en flaske Kimerud Wild Grade Gin og 2 fl. Swiss Mountain Spring Tonic. Let´s Go Gin & Tonic :)

Kimerud er både kraftfuld og velafbalanceret, på grund af den omhyggelige blanding af 22 fine planteekstrakter. Den mest unikke af disse er Rosenrod. Denne urt vokser i naturen, og blev betragtet som en delikatesse af vikingerne. Efter 5 gange destillation af spiritussen, tilføjes kun ren bjerg vand.

Denne Gin er produceret i små partier af en destilleringsmaskine fra “Arnold Holstein”. Den består af 22 urter, herunder botaniske såsom; Juniper, koriander, citronskal, Valnød, Angelica og ingefær rod, mynte, Rosenrod og appelsinskal.

Wild Grade Gin er produceret på samme måde som den almindelig Kimerud 40%, man har blot tilsat mindre vand for at opnå en højere alkoholprocent på 47%.

Udmærkelser: 

En Verden af Gin giver d. 23. december 2014 denne gin vurderingen 4 ud af 5 og beskriver den således:

I første omgang virker Kimerud Gin forholdsvis almindelig. I næsen finder man noter af tør, sprød og kraftig citronskal, afdæmpet enebær og en hel del blomster. Aromaer man efterhånden finder i mange moderne ginner.
Når det kommer til smagen, sker der straks noget, der ikke er at finde i andre moderne ginner. Kimerud Gin er kraftig, super tør og ganske alkoholrig. Med aromatisk citron, afdæmpet men klar og frisk enebær, en anelse parfumeret blomst og endelig en lang og krydret eftersmag. Den høje alkoholprocent på 47 kan bestemt både smages og mærkes, men ginnen er ikke sprittet. Der er nærmere tale om kraftig, fyldig, voldsom, floral og super tør gin. Både tørheden og den parfumeret blomst kan meget vel stamme fra rosenroden – den kan i hvert fald have forstærket de to egenskaber, der synes at karakterisere denne norske spiritus.

Tidligere på året deltog Kimerud i prestigefyldte udstilling Guia Penin sammen med omkring 140 andre ginmærker. Kun de, der er opnået over 90 point deltog på messen, Kimerud fik 93. Kimerud har også været involveret i en større test i Bruxelles i Belgien, hvor den igen fik gode karakterer. International Taste & Quality Institute består af 120 af verdens bedste, fra 17 forskellige lande. Produkter er opdelt i tre klasser; en stjerne for interessant smag, to bemærkelsesværdig, og tre for enestående smag. Kimerud fik 3 tre stjerner.

Kimerud vandt Guld ved San Francisco World Spirits Competition 2017 (SFWSC)

SFWSC blev grundlagt i 2000 og er en af de mest indflydelsesrige konkurrencer og en af de ældste af sin art. Med næsten to årtiers erfaring er SFWSC blevet en af verdens mest respekterede spirituskonkurrencer, der stort set skyldes deres anerkendte dommere. Hver med en særskilt baggrund og anerkendte smagsløg, er disse erfarne eksperter en af grundene til, at en SFWSC-medalje angiver det højeste kaliber af kvalitet. Deres blindtest sikrer, at hver produkt bedømmes retfærdigt.

395,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

KIMERUD AS blev etableret i 2007. Deres destilleri er placeret på Kimerud gård, der går tilbage til 1785. Efter år med forskning og afprøvning af talrige planteekstrakter har de udviklet produkter, som bevarer balance mellem den bitterhed, sødme og naturlig smag af urter. I de smukke omgivelser i Lier Valley, der ligger i det sydøstlige Norge, dyrker de deres urter og bær økologisk uden tilsætningsstoffer. Hver urt er individuelt håndplukket og behandlet med kærlig pleje for at bevare sine bedste kvaliteter hele vejen til aftapning.

Type:Gin
Land:Norge
Område:Lier Valley - Sydøst Norge
Størrelse i CL:70
Årgang:nv
Alkohol %:47,0
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10-12 grader