Jota Luksus Dessert Chokolade, Påskeæg, 270 gram

Lækker hjemmelavet fyldte chokolader i en mørk chokolade skal.

Pakket i cellofan med bånd og pynte påskekylling

 

*Farven på bundfolie kan variere 

265,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Christian Bahr er uddannet både bager-og konditor, og oplært af den tidligere ejer af Jota Chokolade i at lave 1. klasse håndlavet chokolade. Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984. Den lille Chokoladefabrik har eksisteret siden slutningen af 30erne først på Theklavej i København, og siden april 2008 i nye omgivelser på Stæremosen 49 i Gilleleje, hvor vi også kom til at hedde Chokoladeværkstedet Jota A/S.

Det er med stolthed og respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, god ”gammeldags” chokolade at Christian Bahr har ført de gode opskrifter på håndlavet chokolade videre.

Vi producere chokoladen i hånden, d.v.s vi støber chokoladerne, sprøjter nougaten, flødebollerne mm. i hånden.