Josmeyer, Riesling, Classic 2013 - Biodynamisk

Klassisk Riesling fra Herrenweg området Classic Riesling stammer fra Domainets parceller i Herrenweg området, der ligger mellem Wintzenheim og Türckheim. Der er tale om relativt lette, sandede og frem for alt veldrænede jorde, der passer Riesling perfekt.

Med Josmeyer Classic Riesling i glasset er der tale om en rank, slank, balanceret og klassisk tør Riesling med de klassiske let mineralske toner, der giver Riesling druen sin race og klasse. 

Serveringsforslag: En fremragende Riesling, perfekt til f.eks. skaldyr, lys fisk eller Sushi.

149,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Vin fra Certificerede Biodynamisk dyrkede druer Tom Stevenson, der er den ledende autoritet, når det gælder vinene fra Alsace, anser Josmeyer for at være områdets bedste producent! Alle Domainets vine fremstilles af biodynamisk dyrkede druer. Christophe Ehrhart, der passer de 28 hektar vinmarker, påbegyndte konverteringen til biodynamisk drift i 1996, og det har givet vinene et fantastisk kvalitetsløft. ”Vi kan ganske enkelt smage forskellen i druerne”, siger Christophe. Naturen gør arbejdet Også i kælderen er alt så naturligt som muligt. Hos Josmeyer bryder man sig ikke om ordet "vinmager”.

Det er naturenog ikke os, der laver vinen. Vi guider naturen lidt og det starter i vinmarkerne. Er druerne perfekte er der ingen problemer i kælderen. Josmeyer forsømmer imidlertid ikke den tekniske side af sagen. Tværtimod. De for hvidvinsproduktion så vigtige presser er de mest avancerede i Alsace i dag. Mostkvaliteten er alfa og omega! Vinene både gæres og lagres i mere end 100 år gamle fade.

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:Frankrig
Område:Alsace
Størrelse i CL:75
Årgang:2013
Druesorter:Riesling
Alkohol %:12,5 %
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:5-6 år fra høståret