Josmeyer, Pinot Blanc Classic 2014

Josmeyer anses af mange for at være den førende vinmager når det gælder Alsace Pinot Blanc. Jean anvender primært druer fra det fine Herrenwegområde mellem Wintzenheim og Turckheim. Og det kan virkelig smages når man får Pinot Blanc fra Josmeyer i glasset. Her er al den lækre og imødekommende og ligefremme frugt og fylde som Pinot Blanc druener er kendt og værdsat for. Den er perfekt i en ung alder, men en Josmeyer Pinot Blanc holder nemt i op mod 5 år.

Serveringsforslag: Pinot Blanc er måske den mest alsidige af alle Alsace vine. Den er perfekt til stort set enhver medium kraftig fiskeret, lyst kød, charcuteri eller som "gennemgående" vin til frokosten. Fylden og det lave syreindhold gør den også idéel til et godt glas i utide eller som aperitif.

Anbefalet i Mad & Bolig af Malene Hertz; "Som mange af de øvrige topproducenter laves Josmeyers vine biodynamisk. Husets mineralske og finesseprægede stil kommer også til udtryk i denne Pinot Blanc, der er knastør og med en lang vedholdende eftersmag - og så absolut blandt de bedste til prisen."

109,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Biodynamisk Hvidvin
Land:Frankrig
Område:Alsace
Størrelse i CL:75
Årgang:2014
Druesorter:Pinot Blanc
Alkohol %:12
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:6-8 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og op til 5 år fra høståret