Josmeyer, Gewurztraminer Classic 2016 - Biodynamisk

Duft og smagsnoter: Med Josmeyer Classic Gewurztraminer i glasset er der tale om en intens, fyldig og perfekt balanceret og tør Gewurztraminer med de klassiske aromaer af rosenblade og orientalske krydderier.

Serveringsforslag: En fremragende vin til f.eks. Thai køkken, retter med tomat, karry, Foie Gras, røget laks eller Münster ost. 

199,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Naturen gør arbejdet

Også i kælderen er alt så naturligt som muligt. Hos Josmeyer bryder man sig ikke om ordet "vinmager”. Det er naturen og ikke os, der laver vinen. Vi guider naturen lidt og det starter i vinmarkerne. Er druerne perfekte er der ingen problemer i kælderen. Josmeyer forsømmer imidlertid ikke den tekniske side af sagen. Tværtimod. De for hvidvinsproduktion så vigtige presser er de mest avancerede i Alsace i dag. Mostkvaliteten er alfa og omega! Vinene både gæres og lagres i mere end 100 år gamle fade.

Den klassiske, tørre og madegnede Alsace stil

Chaptalisering, tilsætning af syre eller enzymer indgår ikke i Josmeyers metoder, ligesom huset heller ikke følger ”moden” med at lade restsødme og alkohol give vinene ”kunstig” volumen. Stilmæssigt er Josmeyers vine bygget op omkring den naturlige smagskoncentration og friskheden i druerne. Det giver utroligt holdbare, klassiske og generelt tørre Alsace vine, der kan udvikle sig på flaske. Søger du den klassiske, tørre Alsace stil er Josmeyer i dag en af de allerbedste.

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:Frankrig
Område:Alsace
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:Gewurztraminer
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:8-10 år fra høståret