Johannes Hörner, 2022 - Sauvignon Blanc Trocken

Duft og smagsnoter:

Denne Sauvignon Blanc er et mesterværk fra Johannes Hörner, der i pris/kvalitetsforhold sætter mange konkurrenter til vægs. Der er virkelig vin for pengene…!

Vinen har en indsmigrende aroma, der stiger op af glasset med masser af frisk stikkelsbær og pære. 

 
Serveringsforslag: En vidunderlig stil, der svinger med slanke retter. God til salater og mager fisk, men også god som sludre-vin og lidt slate snacks.
115,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Pfalz – forlængelsen af Alsace nordpå. Pfalz ligger mellem Haardt-bjergene og Rhinen, præcis som Alsace, der ligger mellem Vogeserne og Rhinen. Rent faktisk er Haardt-bjergene den geologiske forlængelse af Vogeserne. De bedste Riesling-vine i Pfalz stammer som regel fra byerne Wachenheim, Forst, Deidesheim og Ruppertsberg. 

Johannes Hörner, der er 4. generation på vingården, producerer sine vine næsten udelukkende med druer fra en lille parcel på familiens ejendom ved navn Hohenrain.

På familien Hörners vingård er beplantningen omkring 60 % grønne druer og 40 % blå druer. Den væsentligste grønne drue er ikke overraskende Riesling efterfulgt af Weissburgunder, Grauburgunder og Chardonnay. Familien har en kærlighed til Sauvignon Blanc, som de også eksperimenterer en del med, og som giver nogle friske og spændstige hvidvine. Blandt de blå druer er det naturligvis Spätburgunder der er førende.

 

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:Tyskland
Område:Pfalz
Størrelse i CL:75
Årgang:2022
Druesorter:Sauvignon Blanc
Alkohol %:13
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 Grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste par år.