JCB, Jean-Charles Boisset, Pinot Noir 2010

JCB, Jean-Charles Boisset, Pinot Noir 2010

JCB Collection 
JCB Collection vinene er alle forsynet med et nummer, som symboliserer en stil som Jean-Claude Boisset søger at optimere med disse vine, som alle laves på de ypperste druer fra udvalgte parceller og kun i meget begrænset antal. Sande colletor's items.  

Nummer 7 henfører til et minde Jean-Charles Boisset har fra da han var 7 år, hvor han sneg sig til at smage på nogle gamle Bourgognevine vine hans forældre serverede ved en middag. Dette huskede han altid senere og var første gang det gik op for ham at hans fremtid lå i vinens verden. Jean-Charles mener at Pinot Noir druen udtrykker den optimale balance mellem vin og karakter.

Duft og smagsnoter: Vinen har en let tilgængelig charme, den er ikke genert af sind og meget forførende. Vinen har masser af frugt med strejf af små, modne kirsebær, en fyldig, Califonisk smag med fin balance og syre og dens silkebløde afslutning fuldender forførelsen.

Serveringsforslag: Passer perfekt til lette kødretter, fjerkræ og milde modne oste. 

399,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

JCB Wines fra pioneren og Bourgognefamilien Boisset 
JCB Wines er skabt af Jean-Charles Boisset og forener den nye og gamle verdens vintraditioner. Jean-Charles Boisset er ud af en gammel Bourgognefamilie, men fik tidligt en passion for Califoniske vine. Familien Boisser er en af Bourgognes største vinmarksejere og producenter, men ejer også juveler som DeLoach Vineyards i Russian River og ikke mindst det berømte Domaine de la Vougeraie, Bourgognes største økologiske og biodynamiske Domaine. Karismatiske Jean-Claude Boisset er med afsæt i sit fædrene Vougeot i Bourgogne en af vinverdenens store personligheder og har været på Decanters liste over de 50 mest infydelsesrige vinpersoner hvert år siden 2007. 

Type: Rødvin
Land: USA
Område: Californien, Sonoma Coast
Størrelse i CL: 75
Årgang: 2010
Druesorter: Pinot Noir
Alkohol %: 14,5
Lagret på egefad: Ja lagrer 16 måneder på franske egetræsfade, heraf 25% nye.
Drikketemperatur: 8-10 grader
Holdbarhed: Kan drikkes nu, men vinder yderligere ved at vente 1-2 år og kan sagtens gemmes i op til 8 år