Hr Skov, Porse, Snaps

de grønne blade til porsesnapsen plukkes i starten af foråret og grenen med knopper hentes om efteråret/vinteren.

Snapsen har en karakteristisk, fyldig og kraftig smag af frisk porse, men stadig blødt afrundet med den naturlige smag af lakridsrod.

Den er uundværlig til det danske frokostbord.

 

Drinksopskrift med porse snaps:

Vadehav

Porse snaps 2 cl

Rørsukker 2,5 g

Gingerbeer  4 cl

Danskvand 2 cl

Friske mynteblade

Knust is

Is, sukker og mynteblade stampes, derefter tilsættes de øvrige ingredienser.

Bug evt. en porsegren som rørepind.

38%

Indhold:

50 cl

199,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Snaps
Land:Danmark
Område:Blåvand
Størrelse i CL:50
Årgang:NV
Alkohol %:38
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur: 14-16 grader