Hornbeer, O'HOPS - Økologisk IPA

Økologisk Indian Pale Ale tørhumlet med Citra, Mosaic og Cascade.

Masser af citrus-, græs- og blomsternoter i denne letdrikkelige IPA.

 

33 cl flaske - 5,2% alk.

36,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Hornbeer har endnu ikke opnået det, som mange producenter drømmer om: at blive Kongelig Hofleverandør! den seneste finanslov er der afsat 470 millioner kroner til Kongehuset. Af hvert bryg fra Hornbeer bliver der opkrævet skat, kaldet alkoholafgift. Af den skat – har de regnet ud – må 5 kroner derfor gå ubeskåret til Kongehuset. Så nu kan Hornbeer vel med rette kaldes Kongelig Hofleverandør? Det er de altså ikke fri for at være lidt stolte af. 

Denne øl er brygget i den anledning, og som en hyldest til Kongehuset, der jo udfylder vigtige opgaver for det danske samfund. Etiketten er for lille til, at de kan nævne dem alle.

Og tænk så lige på, hvilken snak, der ville foregå i frisørsalonerne, hvis vi ikke havde Kongehuset. Det kunne jo gå hen og blive en snak om vind og vejr? Jo, Danmark ville skam have været noget helt andet uden Kongehuset.

De Kongeligt Privilegerede kroer har godt nok fået at vide, at det ikke er så godt, at der er en kongekrone over hoveddøren. Den har ellers været der siden Kong Erik Klipping i 1283. Netop disse kroer måtte brygge øl og lave brændevin! Men som Kongelig Hofleverandør er de helt sikre på, at det bliver opfattet positivt, at de viser deres royale sind med en krone på værket – og vi brygger jo øl, og planlægger at lave brændevin.

Type:India Pale Ale
Land:Danmark
Område:Hornsherred (Sæby)
Størrelse i CL:33
Alkohol %:5,2%
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:6-8 grader