Hornbeer, Imperial IPA

Der er skelet lidt til de amerikanske mikrobryggerier, der har givet IPA`erne deres egen fortolkning. Her er anvendt malte der giver lidt højere restsødme og humle, der giver masser af aroma og behagelig bitterhed.

Hornbeer Imperial IPA er brygget på lidt flere råvarer – lidt mere malt, lidt mere humle samt amerikanske humlesorter som Columbus, Centenniel, Cascade og Amarillo.

Serveringsforslag: Denne øl passer særdels godt til kraftige oste. Rist et stykke rugbrød, smør et godt lag gorgonzola på og drik Hornbeer Imperial IPA dertil. Livet bliver ikke det samme igen derefter.

 

48,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Citat bryggeriet: "Hornbeer er et af Danmarks mindre mikrobryggerier. Vi er placeret i det smukke Hornsherred - deraf navnet !

Vores bryganlæg er helt manuelt betjent - her er altså tale om ægte håndbryg ! Vi vil gerne lave markant øl - men ikke så markant at folk ikke kan li' det !"
 
Som et lille supplement kan det oplyses at ejer og brygmester er Jørgen Fogh Rasmussen. Hvis navnet lyder bekendt, så ja: Han er bror til Danmarks tidligere statsminister, Anders
 
Hjemmeside: Hornbeer

Kort information

Type:IPA
Land:Danmark
Område:Hornsherred (Sæby)
Størrelse i CL:50
Årgang:nv
Alkohol %:8,3
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10-12