Highland Park, Dannebrog, Single Malt Whisky

Highland Park er fremstillet på verdens nordligste destilleri på de legendariske Orkney Øer, hvor ingen træer kan gro, og hvor englenes andel pga klimaet er forsvindende lille. Highland Park opførtes i 1798 på netop de øer, som efter sigende havde tilhørt en kendt whiskysmugler. Smugleren Magnus Eunson nød godt af en stærk position indenfor kirken, og kunne derfor passe sin sideforretning i al uforstyrrethed. Hvem ville mon finde på at søge efter den forbudte vare under prædikestolen?

Highland Park's unikke karakter skyldes den tørv, der anvendes som brændsel ved tørring af kornet. Netop denne tørv har i århundreder absorberet salte bølger og afgiver et lyngagtigt anstrøg til whiskyen. Michael Jackson, forfatter til mange kendte bøger om whisky, beskriver Highland Park som "the greatest all-rounder in the world of malt whisky".

Highland Park Dannebrog er en meget begrænset Single Cask udgave, som er tappet eksklusivt til Danmark, og der er kun lavet 648 flasker fra Cask No. 1933. Fadet er nøje udvalgt og har noter af vanilje, citrus og tørv. Highland Park Dannebrog er en del af Single Cask Series og lagret på Refill Butt. 

2.495,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Highland single Malt Whisky                                            
Land:Skotland
Område:Orkney Islands
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:60,3 %
Lagret på egefad:Ja i 13 år
Drikketemperatur:12-14 grader