Herbie, Alkoholfri Gin, i gaveæske

HERBIE VIRGIN er Danmarks første alkoholfrie alternativ til gin. Destilleret med en række botaniske urter, som giver din alkoholfrie “G&T” både smag og duft.

HERBIE VIRGIN er produceret hos Nordisk Brænderi i Nordjylland hvor urter og vand fra egen boring bliver destilleret på små kobberkedler. Ved destilleringsprocessen trækkes smagen optimalt ud af de nøje udvalgte krydderier og resultatet bliver en ny type produkt, der er helt uden alkohol.

It’s Herbie hour!

Mix én del HERBIE VIRGIN med to dele af din yndlingstonic og nyd en forfriskende drink helt uden alkohol. Du kan også se andre lækre cocktails med Herbie Virgin her. 

199,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

Du skal ikke forvente at drikke Herbie Virgin rent og få smagen og konsistensen af alkohol. Men hvis du bruger den i drinks, så kommer det meget tæt på ”the real deal”.

Forskellen på Herbie Virgin og hvis du selv at lavede en form for urteudtræk er to ting:

Det ene er opskriften – vi har brugt langt tid på at udvikle en opskrift der giver et harmonisk udtryk og som minder om Herbie Gin Original.

Hvordan laves Herbie Virgin?

Det andet er, at vi destillerer vand fra egen boring sammen med udvalgte botanicals – præcis som man gør med alkohol, når man laver gin. Når man destillerer så forstærker man smagen fra krydderierne og det giver en mere kompleks og interessant eftersmag og duft end hvis man bare lod urterne trække i vand. Og det er netop en af hemmelighederne ved at ”snyde” sanserne til at tro, der er alkohol i glasset.

Hvorfor er der bundfald i flasken?

Når vi destillerer Herbie Virgin består resultatet af æteriske olier og vand. Nogle af disse olier vil kunne samle sig i enkelte flasker som et lille “spøgelse”. Det er helt ufarligt og bare et tegn på, at vi ikke benytter en masse tilsætningsstoffer.

Virkningen er sekundær

Hos Herbie Gin går vi meget op i smag og duft, mens virkningen af alkohol er sekundær. Derfor var det også naturligt for os at prøve at lave et alkoholfrit alternativ til Herbie Gin. Vi vil gerne give folk mulighed for at få en smagsoplevelse og for at føle sig taget seriøst  – også de dage eller perioder hvor man ikke drikker alkohol eller blot vil begrænse sit indtag.

Type:Gin
Land:Danmark
Område:Fjerritslev     
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:0,0 %
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10-12