Henry Fessy, Regnie, Cru du Beaujolais 2016

  • Det er en smuk dybrød vin. I næsen fornemmes toner af mørke frugter, og i smagen kommer der toner af solbær. En vin med en dejlig struktur, som er blød og velafbalanceret.

    Serverings-TIPS
    Serveringtemperaturen bør ikke overstige 13 grader. Vinen er meget velegnet til retter med lyst kød, grillet entrecote og gode ikke for kraftige oste. Det er også en dejlig vin at starte med som aperitif med lidt snacks - endog lige fra køleskabet.

SERVERINGSFORSLAG:
Serveringtemperaturen bør ligge mellem 12 - 14 grader. Vinen er velegnet til rødt kød, pâte, pasta og serveret kølig kan den med fordel anvendes til skaldyr og fiskeretter.

119,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere Info:

Henry Fessy:

Lige siden 1888 har familien Fessy været engageret i vinproduktion i Beaujolais. Hovedejendommen er beliggende i hjertet af Brouilly, men igennem årene har Henry Fessy opkøbt parceller i de fleste af de berømte appellationer i Beaujolais. Og i dag udgør det samlede areal omkring 70 hektar på den imponerende ejendom.

Henry Fessy ejes af det gamle Bourgognehus Louis Latour, men produktionen varetages stadig af brødrene Fessy.

Vinmarkerne
Arbejdet i vinmarkerne udføres med største sensitivitet og eftertænksomhed. Der gribes kun ind i den naturlige udvikling hvis det er absolut nødvendigt. Denne filosofi giver Henry Fessy mulighed for at producere meget karakterfulde vine, som virkelig udtrykker deres ophav. Med marker, der er beliggende i de mest præstigefyldte appellationer, tilbyder Henry Fessy en perlerække af Beaujolaisvine fra egne marker, der hver især udtrykker deres egen unikke terroir. Erfaring, tradition, respekt og et dybtgående kendskab til Beaujolais´ vinmarker gør Henry Fessy til en af områdets mest respekterede kvalitetsdrevne producenter.

Type:Rødvin
Land:Frankrig
Område:Beaujolais
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:100% Gamay
Alkohol %:12,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:12-14 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste par år.