Henry Fessy, Fleurie, Cru du Beaujolais 2018

Fleurie er den ubestridte dronning af Beaujolais. Men sin finesse, elegance og fantastiske aromaer af iris og violer er Fleurie ofte den Cru som betager de fleste Beaujolais-fans.

Henry Fessy har 5 hektar i Fleurie, der er beplantet med mere end 50 år gamle vinstokke. Der høstes meget skånsomt, og vinproduktionen er meget traditionel.

Duft og smagsnoter: Vinen er silkeblød og virkelig elegant med stor finesse. Eftersmagen er vedhængende og behagelig med noter af blomster og mørke frugter.

Serveringsforslag: Serveringtemperaturen bør ikke overstige 15 grader. Vinen er velegnet til stegt kylling, grillet kød med ikke for kraftigt tilbehør samt til bløde og ikke for stærke oste.

159,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere Info:

Henry Fessy:

Lige siden 1888 har familien Fessy været engageret i vinproduktion i Beaujolais. Hovedejendommen er beliggende i hjertet af Brouilly, men igennem årene har Henry Fessy opkøbt parceller i de fleste af de berømte appellationer i Beaujolais. Og i dag udgør det samlede areal omkring 70 hektar på den imponerende ejendom.

Henry Fessy ejes af det gamle Bourgognehus Louis Latour, men produktionen varetages stadig af brødrene Fessy.

Vinmarkerne
Arbejdet i vinmarkerne udføres med største sensitivitet og eftertænksomhed. Der gribes kun ind i den naturlige udvikling hvis det er absolut nødvendigt. Denne filosofi giver Henry Fessy mulighed for at producere meget karakterfulde vine, som virkelig udtrykker deres ophav. Med marker, der er beliggende i de mest præstigefyldte appellationer, tilbyder Henry Fessy en perlerække af Beaujolaisvine fra egne marker, der hver især udtrykker deres egen unikke terroir. Erfaring, tradition, respekt og et dybtgående kendskab til Beaujolais´ vinmarker gør Henry Fessy til en af områdets mest respekterede kvalitetsdrevne producenter.

Type:Rødvin
Land:Frankrig
Område:Beaujolais
Størrelse i CL:75
Årgang:2018
Druesorter:100% Gamay
Alkohol %:12,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:13-15 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste par år.