Heartland, Stickleback, Reserve by Ben Glaetzer 2013

Duft og smagsnoter:Vinen byder på en spektakulært frugtmættet bouquet med nuancer af solbær, kirsebær samt lækre noter af vanilje fra 14 måneders fadlagring. Smagen er generøs og flot afrundet, og munder ud i en lang eftersmag af fed, solmoden bærfrugt.

Mad og vin: Stickleback Reserve nærmest tigger om at ledsage retter med godt oksekød, lam eller and (gerne fra grill), og dens blødhed og appetitvækkende frugt gør den også meget velegnet til at blive nydt uden mad.

 

89,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter…)

Robert Parkers australske favorit Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker.
 
Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.
 
Ben er involveret i tre vinprojekter: Han er medejer af Heartland Winery, som fremstiller ”value-for-money” vine på druer fra forskellige distrikter i South Australia. Han er også medejer af Mitolo Wines, hvor han laver ufatteligt intense vine på druer fra McLaren Vale og Barossa Valley. Sidst men ikke mindst leder han Glaetzer Winery, hvor han fremelsker en række vine, der regnes for referencepunkter i Barossa Valley.
 

Yderligere information

Type: Rødvin
Land: Australien
Område: Limestone Coast/Langhorne
Størrelse i CL: 75
Årgang: 2013
Druesorter: Cabernet Sauvignon
Alkohol %: 14,5
Lagret på egefad: Ja i 14 mdr.
Drikketemperatur: 16-18 grader
Holdbarhed: Drikkemoden nu og de næste 3-4 år.