Hancock, Saaz Brew

Saaz Brew er brygget udelukkende på danskproduceret lagermalt og humle.

Humlen er den tjekkiske Saaz, der er en af verdens fineste og dyreste humlesorter. Det er i øvrigt humlen, der har givet inspiration til navnet.

Saaz Brew er undergæret, hvilket betyder, at der under gæring og lagring stilles meget store krav til både temperatur og tid. Derfor er Saaz Brew lagret i mindst 180 dage ved 0 grader C. inden den tappes på flasker.

45,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Hancock Bryggerierne

Kvalitet frem for kvantitet.

Det er filosofien bag vore produkter. Bl.a. derfor brygger vi stadig efter de gamle metoder. Vore produkter er alle bryggede med den dybeste respekt for de naturlige processer der ligger til grund for ølbrygning. Derfor tilsætter vi ikke industrielt fremstillede enzymer m.v. for at hjælpe naturen på vej.

Til alle produkter anvendes udelukkende dansk produceret malt, ligesom verdens fineste og dyreste humle, den tjekkiske SAAZ, er den eneste humletype vi anvender. SAAZ er iøvrigt blandt ølkendere rundt om i verden altid et tydeligt tegn på godt øl.

Selv om det idag bliver mere og mere almindeligt at anvende overgær, samt at gære og lagre ved høj temperatur i kort tid, har vi valgt at fortsætte som hidtil. Bortset fra hvidtøl, gærer vore produkter med undergær ved lav temperatur i lang tid, ligesom lagringen varer helt op til et år ved en temperatur lige over frysepunktet.

Den mængde øl der fremstilles i bryghuset er også den mængde der sidenhen tappes på flasker eller fadølstønder. Vi bruger ikke HGB (High Gravity Brewing), en metode hvor man brygger og lagrer en kraftig øl, for lige inden tapningen at tilsætte vand for at fortynde til den ønskede styrke og smag. Vi tilsætter ikke vand inden tapningen.

På trods af at ølafgiften beregnes udfra alkoholindholdet i det færdige produkt, har vi ikke sænket styrken i vore produkter.

Kort information

Type:Mørk øl
Land:Danmark
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:8,1
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader