Hampden Estate, 8 Years, 46%, gaveæske m. 2 glas

Hampden Estate 8 Years Old er en jamaicansk rom fra et af Caribiens ældste og mest famøse destillerier. På Hampden produceres en karakteristisk, frugtig og kraftig stil, som er højt elsket af spiritusnørder verden over. Denne nye, officielle Hampden-aftapning har kryds i alle de rigtige felter: rommen er udelukkende lagret i troperne (8 år) og er tappet ved 46% alkohol uden tilsætning af sukker eller farvestof – det er svært at komme tættere på rom-nirvana.

Her får du 2 smukke tumbler glas fra Riedel med i købet - og "bogen", de er pakket i, indeholder både facts, historie og cocktail-opskrifter.

Farve: Dyb guld.
Duft: I front er der fadnoter som brændt eg, vanilje og nellike. Bagved fornemmes de karakteristiske noter af tropisk frugt, men behersket for en Hampden.
Smagsnoter: Brændt banan, vanilje og ananas. Også pænt med amerikansk eg i den lange eftersmag.

Serveringsforslag: Nydes rent eller i cocktails – hvis du kan nænne det.

850,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Hampden Estate blev grundlagt i 1753 og har destilleret rom i næsten tre århundreder i Trelawny Parish, historisk kendt som grand cru af jamaicansk rom.
Berømt over hele verden for sin fulde. intenst smagfuld rom, Hampden Estate har altid produceret indbegrebet af pot still med en ren enkelt rom ved hjælp af unikke metoder
der garanterer dens bemærkelsesværdige aromaer og virkelig enestående smag.

Yderligere information

Type:Rom
Land:Jamaica
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:-
Alkohol %:46%
Lagret på egefad:ja
Drikketemperatur:14-16 grader