Giffard, Menthe Pastille

Den første likør produceret af Emile Giffard, som et middel mod maveproblemer. I dag produceres den stadig efter den originale opskrift. Friske mynteblade infuseres i alkohol og balanceres til perfektion med sukker. Smager kraftigt af frisk og krydret mynte. God som sipping eller i cocktails.

Det hele begyndte en varm sommer 1885…

Emile Giffard er på det tidspunkt farmaceut i Angers (Val de Loire). Eksperimenterende og nysgerrig begyndte han at researche de fordøjelsesmæssige og forfriskende fordele ved mynte. Resultatet blev en ren, klar og raffineret myntelikør, som han testede på Grand Hotels gæster. Det blev øjeblikkeligt en succes.

Emile lavede sit apotek om til et destilleri og navngav sin likør Menthe Pastille, som en reference til minpastillerne, som var meget populære på det tidspunkt.

4 generationer senere er Menthe Pastille stadig et familieforetagende, hvor kvalitet stadig er i højsædet.


70 cl

269,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Likør
Land:Frankrig
Område:-
Størrelse i CL:70
Alkohol %:24%
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10-12 grader