Gavekurve

En gavekurv er et sikkert gavevalg i de fleste anledninger. Gavekurve ser nydelige ud på et gavebord, og er et perfekt valg til hende eller ham, der aldrig rigtig ønsker sig noget. Skal du købe en velkomstgave til en ny kollega, som du af gode grunde ikke kender så godt endnu, er en gavekurv også det oplagte valg – de fleste værdsætter lidt luksus til ganen.

Hos Bagsværd Vinhandel indeholder gavekurvene typisk eksklusive delikatesser og nøje udvalgte vine og specialøl. Vi har valgt at strukturere vores udvalg af gavekurve, således at du kan vælge mellem kurve med vin og delikatesser eller ølspande med diverse specialøl og delikatesser. Du har selvfølgelig selv indflydelse på kurven eller spandens indhold, og har du andre ønsker eller behov kan vi naturligvis skræddersy din gavekurv herefter.

Gavekurve til mænd
Hos Bagsværd Vinhandel har vi også gavekurve/ølspande til mænd. Mænd er svære at finde gaver til. Ikke mindst fordi de ofte ikke ønsker sig noget. Men bare fordi de ikke er specialister i at lave ønskesedler, kan og vil de jo ikke snydes for gaver og den opmærksomhed, der følger med. Tag sagen i egen hånd og forkæl din far, kæreste eller kollega med en gavekurv. Han vil helt sikkert blive glad for opmærksomheden og tankerne bag gaven. Måske er du tilbøjelig til at tænke på kvinder og værtindegaver, når ordet ”gavekurv” nævnes, men specialøl, vin og delikatesser er da i særdeleshed også for mænd. Skræddersy din gavekurv efter smag og budget Det er vigtigt for os at have gavekurve til enhver smag og ethvert budget. Derfor har vi et bredt sortiment af lækre delikatesser, vine og specialøl, der kan sammensættes på kryds og tværs til gavekurve, der pynter og imponerer selv de, der aldrig rigtig ønsker sig noget. Gavekurvene sammensættes efter dit budget og dine ønsker, og hos os er ingen opgave for lille eller for stor. Gavkurve og ølspande fås fra kr. 300,-

Hos Bagsværd Vinhandel sætter vi en stor ære i at udvælge varer af høj kvalitet, som vi selv har prøvesmagt. Du kan derfor altid være sikker på, at kvaliteten er i orden – også når vi sammensætter din gavekurv. Da gaveløsningerne er populære, særligt i december er det en god idé at bestille kurven seneste dagen før i denne måned, for vi kan desværre ikke garantere at kunne lave dem på stedet.

Har du nogle specielle ønsker til din gavekurv eller spørgsmål omkring vores sortiment, er du meget velkommen til at skrive til os på vin@bagsvaerd.dk eller via vores online kontaktformular.