G'Vine Gin, Maison Villevert, By Jaime Lorente

Jaime Lorente, G’Vines spanske brandambassadør, kendt fra Money Heist/Papirhuset på Netflix, har sammen med Jean-Sebastian Robiquet lavet en intens og lækker udgave af G’Vine. Vi bliver udfordret og inviteret til at smage på ginen, på livet, på det hele faktisk og helst i gode slurke.

Ginen starter ud med let krydrede noter (kardemomme og ingefær), der er G’Vine’s klassiske enebær, vindrueblomst og cubeb peber, de krydrede noter er skarpt efterfulgt af noter af grøn peberfrugt og citrus.
Der er en lækker lang finish af forskellige pebrede noter, som bare bliver ved.
I smagen er der også fine noter af hindbær, som balanceres flot op imod enebærrene og peber-noterne, der er en lang flot afslutning og man sidder tilbage med en lækker frugtig og krydret gin…

40% alk. - 70 cl flaske

399,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Detaljer

Maison Villevert er en fransk spiritusproducent beliggende i Cognac distriktet. Huset producerer forskellige vindruebaserede spiritusprodukter.

Hos Maison Villevert mener man, at ”Vindruer er verdens ædleste frugt, og er overlegne alle andre frugter”. Derfor har alle deres produkter et islæt af vindruer.

Maison Villevert producerer gin-serien G’Vine, Floraison og Nouaison (vindrueblomst-likør), en vermouth-serie kaldet La Quintinye Vermouth Royal, eller LQVR, som er baseret på Pineau de Charentes.

Yderligere information

Type:Gin
Land:Frankrig
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:40%
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10-12 grader