G'Vine Floraison Gin, Maison Villevert

G’Vine Floraison er en fransk gin fra Cognac-området.

Ginen er lavet på 9 forskellige urter og krydderier. Det som gør G’Vine helt specielt er at basespiritussen er baseret på vindruer, modsat de fleste andre gins som bruger hvede.

Druen der bruges er primært Ugni Blanc (der bruges også en smule chardonnay), som destilleres til 96,4% hvorefter den massereres med forskellige urter, her i blandt grønne vindrueblomster. Selve blomstringsprocessen under vindyrkning er kendt som ”Floraison” på fransk, hvorfra ginen også har sit navn.
G'vine destilleres over flere omgange, først laves et enebær destillat, så et friskt destillat, med urter, og så et krydret destillat, med krydderier. Disse tre destillater, blandes sammen med vindrueblomts-destillatet, hvorefter det hele destilleres sammen.

Med sine 40% er ginen elegant og let og har en grøn floral note som giver et fantastisk pift til en gin/tonic eller i cocktails som French 75.

40% alk. - 70 cl flaske

379,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Detaljer

Maison Villevert er en fransk spiritusproducent beliggende i Cognac distriktet. Huset producerer forskellige vindruebaserede spiritusprodukter.

Hos Maison Villevert mener man, at ”Vindruer er verdens ædleste frugt, og er overlegne alle andre frugter”. Derfor har alle deres produkter et islæt af vindruer.

Maison Villevert producerer gin-serien G’Vine, Floraison og Nouaison (vindrueblomst-likør), en vermouth-serie kaldet La Quintinye Vermouth Royal, eller LQVR, som er baseret på Pineau de Charentes.

Yderligere information

Type:Gin
Land:Frankrig
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:40%
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10-12 grader