Freakshow Red Blend 2015, Michael and David Winery

En tung, kraftig og fyldig sag. Freakshow Red Blend er lavet på Syrah og Petit Syrah og lagret på franske fade. 

 
Smagsnoter:
 
Brombær, kaffe, valnød, modne bær, karamel, tobak, chokolade, blommer
 
 
*Nyd vinen til en god grillet bøf, krydrede retter eller modne oste.
 

Om Producenten

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

179,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Michael og David Phillips er 5. generation af vindyrkere på Phillips Farms, hvis historie begynder i 1860'erne lige efter borgerkrigen, hvor Andrew Harshner og hans hustru Lucille slog sig ned og erhvervede 160 acres god landbrugsjord. I begyndelsen dyrkede man udelukkende grøntsager, men de optimale klimaforhold betød, at man senere etablerede store områder som deciderede frugtplantager, hvor også vindruer indgik.

Kort oversigt:

Type:Rødvin
Land:USA
Område:Californien - Lodi
Størrelse i CL:75
Årgang:2013
Druesorter:Syrah og Petite Sirah
Alkohol %:15
Lagret på egefad:Ja i 16 mdr. på fransk eg.
Drikketemperatur:16-18
Holdbarhed:Kan drikkes op til 10 år fra høståret