Franklin & Sons, Natural Light Tonic Water, 20 cl.

Natural Light Tonic Water indeholder kun det halve sukker af Natural Indian Tonic Water, men er brygget på vand fra samme kilde.

En tør tonic, som lader kininens bitterhed stå mere uimodsagt af sukker, og passer perfekt til mere søde gins.
18,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Historien om Franklin & Sons:

Der er sket meget siden 1886, hvor FRANKLIN & SONS TONIC blot blev solgt i en enkelt butik i London. Her stod 3 brødre for produktion og salg af deres sodavand. Dengang var sodavand stadig noget helt nyt og brødrenes mål var at udbrede denne nye opfindelse. Og vi må nok sige at de har nået deres mål og mere til.

FRANKLIN & SONS er forståeligt nok meget stolte af deres lange historie og det har de gerne villet vise i flaskedesignet. Derfor har de hentet inspiration fra nogle af firmaets første flasker, og det er virkelig blevet vellykket. Designet er samtidigt moderne og tro mod traditionerne.

Den originale FRANKLIN & SONS TONIC WATER opskrift er helt simpel. Den består blot af engelsk kildevand fra Staffordshire, kinin fra Ecuador, citronsyre og desuden et par hemmelige ingredienser, som de ikke vil afsløre. Det er en helt naturlig sodavand og der er ikke tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller sødemidler.