Franklin & Sons, Natural Indian Tonic Water, 20 cl.

Den lækre Franklin & Sons Natural Indian Tonic Water, som er lavet på en original opskrift fra 1886 hvor det engelske firma Franklin & Sons blev grundlagt.
Det er en klassisk engelsk tonic, der kan nydes rent eller mikses med en premium gin eller vodka.
Den har en ren og let smag med en perfekt harmoni og balance mellem det bitre, det friske og det sødme.
Den smager simpelthen bare præcis som en god tonic bør.
 
 
Smagsnoter:
Den er krystalklar med masser af små og perlende bobler.
I næsen er kininen relativt dominerende med en klar og ren bitterhed, som dog følges friskenoter af citron samt en fin sødme.
På tungen er den delikat og ren. Man får klare noter af kinin, der følges af sarte noter af citrus.
Meget harmonisk, ren og let med en fin balance mellem syre, bitterhed og sødme.
Eftersmagen er ret lang og stadig domineret af kininens bitterhed og stadig med en fin citrusagtig friskhed.
18,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Historien om Franklin & Sons:

Der er sket meget siden 1886, hvor FRANKLIN & SONS TONIC blot blev solgt i en enkelt butik i London. Her stod 3 brødre for produktion og salg af deres sodavand. Dengang var sodavand stadig noget helt nyt og brødrenes mål var at udbrede denne nye opfindelse. Og vi må nok sige at de har nået deres mål og mere til.

FRANKLIN & SONS er forståeligt nok meget stolte af deres lange historie og det har de gerne villet vise i flaskedesignet. Derfor har de hentet inspiration fra nogle af firmaets første flasker, og det er virkelig blevet vellykket. Designet er samtidigt moderne og tro mod traditionerne.

Den originale FRANKLIN & SONS TONIC WATER opskrift er helt simpel. Den består blot af engelsk kildevand fra Staffordshire, kinin fra Ecuador, citronsyre og desuden et par hemmelige ingredienser, som de ikke vil afsløre. Det er en helt naturlig sodavand og der er ikke tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller sødemidler.