Fornacina, Brunello di Montalcino, Riserva 2016

En super topårgang i Brunello. Kan leveres i flot original 6 stk. trækasse, så længe lager haves. 

Denne helt specielle Brunello Riserva, produceres udelukkende af de bedste druer fra ejendommens bedste parceller i Castelnuovo dell´ Abate, og udelukkende i årgange, som kan betegnes som topår for regionens vine.

Vinen produceres udelukkende på Brunello (Sangiovese) - med en fadlagring på 48 måneder, og yderligere en flaskelagring på endnu 12 måneder, inden vinen forlader kælderen.

Farven er intens rubinrød med reflekser af granatæbler. Duften er intens krydret med lakrids og vanilje. Smagen er harmonisk med bløde tanniner og en lang dvælende eftersmag.

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er meget velegnet til kraftige kødretter, eksempelvis andesteg. Vinen er også velegnet til gode og modne oste.Duft og smagsnoter: Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.

Serveringsforslag:
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er meget velegnet til kraftige kødretter, eksempelvis andesteg. Vinen er også velegnet til gode og modne oste.


539,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Vinmarkerne dyrkes økologisk
 
Druerne der dyrkes på de i alt kun 5 ha. vinmarker er udelukkende Sangiovese. Vinmarkerne er delt i to parceller. 3 hektar der ligger omkring vingården i en højde af 400 meter over havets overflade vendt med syd og sydøst på den østlige side af bakkedragene i Montalcino. De andre 2 hektar vinmarker ligger på sydsiden af Montalcino i Castelnuovo dell ´Abate.
 
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Italien
Område:Brunello (Toscana)
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:Sangiovese Grosso
Alkohol %:14,5 %
Lagret på egefad:Ja i 48 måneder
Drikketemperatur:15-17 grader
Holdbarhed:15-20 år fra høståret