Fornacina, Brunello di Montalcino 2011

En superårgang fra Fornacina, hvor du virkelig får "value for money".

En klassisk Brunello, der udelukkende produceres på Brunello (Sangiovese) - med en fadlagring på 36 måneder, og yderligere en flaskelagring på endnu 12 måneder, inden vinen forlader kælderen.

Duft og smagsnoter: Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.

Serveringsforslag:
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er meget velegnet til kraftige kødretter, eksempelvis andesteg. Vinen er også velegnet til gode og modne oste.

Vinen har i årgang 2011 fået en række flotte anmeldelser, bl.a.:
93 points af James Suckling

319,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Vinmarkerne dyrkes økologisk
 
Druerne der dyrkes på de i alt kun 5 ha. vinmarker er udelukkende Sangiovese. Vinmarkerne er delt i to parceller. 3 hektar der ligger omkring vingården i en højde af 400 meter over havets overflade vendt med syd og sydøst på den østlige side af bakkedragene i Montalcino. De andre 2 hektar vinmarker ligger på sydsiden af Montalcino i Castelnuovo dell ´Abate.
 
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Italien
Område:Brunello (Toscana)
Størrelse i CL:75
Årgang:2011
Druesorter:Sangiovese Grosso
Alkohol %:15 %
Lagret på egefad:Ja i 36 måneder
Drikketemperatur:15-17 grader
Holdbarhed:8-10 år fra høståret