Fercullen, Estate Series No. 2 The Italian Garden, Blended Irish Whiskey

The Italian Garden er en Blended Fercullen Irish Whisky, der har afsluttet lagringstiden på Amarone fade.

Denne aftapning er no. 2 i en lille serie af limited editions ved navn Estate Series. The Italian Garden er en Blended Fercullen Irish Whisky, der har afsluttet lagringstiden på Amarone fade. 
Aftapningen er en hyldest til Powerscourt Gardens, der er kåret som den tredje flotteste have i verden af National Geographic.

Oplevelsen
I næsen kommer der en overflod af frugttoner med kirsebær, figen og marmelade med et sødt strejf af limonade. Smagen er blød med kornsødme. Endvidere fornemmes toner af honning og citron samt et let maltkrydderi. Afslutningen er lang og frugtig med en behagelig fed og olieret tone.

En lækker dram!

599,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Powerscourt et af Irlands nye spændende destillerier.

Powerscourt er et af Irlands helt nye destillerier. Det er etableret i 2017, og de første nydestillerede dråber løb fra kedlerne i 2018. Destilleriet ligger på Powerscourt Estate omkring 30 minutters kørsel syd for Dublin. Ejendommen og destilleriet er ejet af Slazenger-familien.

Powerscourt Estate
Powerscourt Estate, der ofte beskrives som juvelen "The Garden County" i Wicklow, er et tidløst og meget historisk sted. Med 47 hektar af anlagte haver med Sugarloaf Mountain i baggrunden, er den blevet anerkendt som én af ​​de tre flotteste haver i verden af National Geographic.

Destilleriet
Selve destilleriet er udrustet med en stor mash tun, fire washbacks (to på 12.500 liter og to på 26.000 liter) samt hele tre destilleringskedler på henholdsvis 12.500, 8.250 og 5.500 liter. Dermed er man i stand til at lave både dobbeltdestillering og tripeldestillering.  Whiskyen modner i destilleriets egne lagerbygninger på ejendommen.

Yderligere information

Type:Irsk blended whisky
Land:Irland
Område: 
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:46%
Lagret på egefad:
Drikketemperatur:14-16 grader