Fercullen, 8 års, Premium Blended Irish Whiskey

En udsøgt irsk whiskey der er en kombination af omhyggeligt udvalgte fade af moden malt- og grainwhisky. 

Det er absolut en whiskey, som man kan drikke blot som den er, men det er også en fremragende whiskey at anvende i en luksus-Irish-Coffée.

Oplevelsen
I næsen fornemmes vaniljeagtige toner samt citrus, honning, krydderi, mandler, appelsinskal og egetræ. Smagen er blid og sprød med toner af korn, karamel, frugt og en behagelig sødme. Afslutningen er dejlig lang med sød vanilje og ristet egetræsfinish.

349,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Powerscourt et af Irlands nye spændende destillerier.

Powerscourt er et af Irlands helt nye destillerier. Det er etableret i 2017, og de første nydestillerede dråber løb fra kedlerne i 2018. Destilleriet ligger på Powerscourt Estate omkring 30 minutters kørsel syd for Dublin. Ejendommen og destilleriet er ejet af Slazenger-familien.

Powerscourt Estate
Powerscourt Estate, der ofte beskrives som juvelen "The Garden County" i Wicklow, er et tidløst og meget historisk sted. Med 47 hektar af anlagte haver med Sugarloaf Mountain i baggrunden, er den blevet anerkendt som én af ​​de tre flotteste haver i verden af National Geographic.

Destilleriet
Selve destilleriet er udrustet med en stor mash tun, fire washbacks (to på 12.500 liter og to på 26.000 liter) samt hele tre destilleringskedler på henholdsvis 12.500, 8.250 og 5.500 liter. Dermed er man i stand til at lave både dobbeltdestillering og tripeldestillering.  Whiskyen modner i destilleriets egne lagerbygninger på ejendommen.

Yderligere information

Type:Irsk blended whisky
Land:Irland
Område: 
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:40
Lagret på egefad:
Drikketemperatur:14-16 grader