Fercullen, 18 års, Single Malt Irish Whiskey

En udsøgt og dejlig afbalanceret Single Malt Irish Whiskey, der er lagret på bourbon casks i mere end 18 år. Der er en perfekt integration af toner af eg fra den lange lagring. Det er en helt perfekt whiskey til at fejre livets specielle øjeblikke.

Oplevelsen
I næsen fornemmes noter af honning, vanilje, sød malt, krydderi, mandler, kanel, modne frugter, kirsebær, blommer og egetræ. Smagen er fyldig og ren med søde noter af cremet malt, vanilje, modne frugter, sirupsagtig karamel, sød kakao, krydderi og ristet eg.

Eftersmagen er dvælende lang med noter af søde krydderier, muskatnød og malt, og whiskeyen har en behagelig frugtig finish.

1.150,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Powerscourt et af Irlands nye spændende destillerier.

Powerscourt er et af Irlands helt nye destillerier. Det er etableret i 2017, og de første nydestillerede dråber løb fra kedlerne i 2018. Destilleriet ligger på Powerscourt Estate omkring 30 minutters kørsel syd for Dublin. Ejendommen og destilleriet er ejet af Slazenger-familien.

Powerscourt Estate
Powerscourt Estate, der ofte beskrives som juvelen "The Garden County" i Wicklow, er et tidløst og meget historisk sted. Med 47 hektar af anlagte haver med Sugarloaf Mountain i baggrunden, er den blevet anerkendt som én af ​​de tre flotteste haver i verden af National Geographic.

Destilleriet
Selve destilleriet er udrustet med en stor mash tun, fire washbacks (to på 12.500 liter og to på 26.000 liter) samt hele tre destilleringskedler på henholdsvis 12.500, 8.250 og 5.500 liter. Dermed er man i stand til at lave både dobbeltdestillering og tripeldestillering.  Whiskyen modner i destilleriets egne lagerbygninger på ejendommen.

Yderligere information

Type:Irsk blended whisky
Land:Irland
Område: 
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:43%
Lagret på egefad:
Drikketemperatur:14-16 grader