Fercullen, 14 års, Single Malt Irish Whiskey

Et brag af en irsk single malt. Der er masser af smag for pengene her. 

Fercullen 14 Years Old Single Malt er resultatet af 14 års lagring på 1st fill Bourbon Barrels.

Oplevelsen
I næsen kommer der toner af honning, vanilje, sød malt, krydderi, mandler, kanel og blommer. Smagen er silkeblød med sød malt og sprød eg. Krydret, frugtagtig, nøddeagtig, kompleks og velsmagende. Afslutningen er maltet til at starte med, og smagen slutter med en dvælende sød krydderimalt og en frugtig frisk finish.

Martin Moran, The Sunday Times
“Seductive nose of peach, nut, spice and malty sweetness with plum and date on the palate. 93/100 score.”

749,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Powerscourt et af Irlands nye spændende destillerier.

Powerscourt er et af Irlands helt nye destillerier. Det er etableret i 2017, og de første nydestillerede dråber løb fra kedlerne i 2018. Destilleriet ligger på Powerscourt Estate omkring 30 minutters kørsel syd for Dublin. Ejendommen og destilleriet er ejet af Slazenger-familien.

Powerscourt Estate
Powerscourt Estate, der ofte beskrives som juvelen "The Garden County" i Wicklow, er et tidløst og meget historisk sted. Med 47 hektar af anlagte haver med Sugarloaf Mountain i baggrunden, er den blevet anerkendt som én af ​​de tre flotteste haver i verden af National Geographic.

Destilleriet
Selve destilleriet er udrustet med en stor mash tun, fire washbacks (to på 12.500 liter og to på 26.000 liter) samt hele tre destilleringskedler på henholdsvis 12.500, 8.250 og 5.500 liter. Dermed er man i stand til at lave både dobbeltdestillering og tripeldestillering.  Whiskyen modner i destilleriets egne lagerbygninger på ejendommen.

Yderligere information

Type:Irsk blended whisky
Land:Irland
Område: 
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:46%
Lagret på egefad:
Drikketemperatur:14-16 grader