Elizabeth Chambers Cellar, Pinot Noir, Winemakers Cuvee 2014

Wine Enthusiast
"Tasted alongside the 2013, this is bigger, bolder, fruitier and more powerful, yet a touch less refined. The strawberry and cherry fruit is underscored with a pleasing minerality. The tannins are substantial and in proportion. A hint of chicken stock runs through the finish."
92 points

Det anbefales at ilte vinen grundigt inden den skal nydes.  
299,00 kr
  • Køb 6 for 1194 og spar 34%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Om Elizabeth Chamber Cellar
Vingården blev grundlagt i 2013 af Elizabeth Chambers, som repræsenterer 3. generation af en familie, der tilhører pionererne blandt vinproducenter i staten Oregon. Liz Chambers lancerede Elizabeth Chambers Cellar med Michael Stevenson som “Head winemaker”. Han har været med til at lave Oregon Pinot Noir i over 20 år i et samarbejde med de bedste producenter i Willamette Valley.

Fra starten har Michael fokuseret på at lave top Pinot Noir vine, og han lærte hurtigt, at det var vigtigt at bruge tid sammen med lokale producenter for at få de bedste druer i området. Michael tror på at arbejde med, hvad naturen giver ham i de enkelte årgange. Han har frie tøjler til at lave vin til "rigtige Pinot-elskere" - vine fulde af finesse og elegance, der afspejler vingårdens stil og karakter.

Type:Rødvin
Land:USA
Område:Oregon
Størrelse i CL:75
Årgang:2014
Druesorter:Pinot Noir
Alkohol %:14,2
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:14-16
Holdbarhed:Drikkemoden nu men kan med fordel gemmes  7-8 år endnu