Elixir Limoncello

Elixir Organic Limoncello er en del af Elixir serien, der er et 100% økologisk og bæredygtigt sortiment af likører, der er baseret på traditionelle opskrifter. Italienerne elsker deres Limoncello og danskerne har også fået øjnene op for den friske version af ”smagen af sommer på flaske”. Kan nydes ren eller i en Spritz, som er en kategori, hvor danskerne er klar til mere variation.

En flot gul farve med grønlige nuancer. Umiskendelig blød, silkeagtig og frugtig, afsluttende med hints af urter og hvid peber.

Limoncello er en likør baseret på citroner. Den smager ikke sødt, snarere forfriskende citronsyrligt. Limoncello betyder lille citron og er den mest populære drink i Italien. Der en ingen familie, restaurant, bar, turist, osv. som ikke kender Limoncello. Drikkes bedst iskold. Det er en syditaliensk drink skabt af behovet for at udnytte de citroner, som vokser i køkkenhaver og på bjergskråninger.

 

Serveringsforslag: Nyd den som den er, som en del af en cocktail eller som en lækker kølig aperitif efter maden. Du vil opleve en sprød og autentisk smag af Italien. Passer også Citrontærte, sorbet'er og citronfromage.

189,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Pallini familien har produceret limoncello siden 1875, baseret på økologiske citroner fra amalfikysten og en alkoholbase fra melasse fra sukkerroer. Familien startede ud med en virksomhed i byen Antrodoco, som ligger i Lazio, men i 1922 flyttede de forretningen til hjertet af Rom. Idag har en ny generation af Pallini familien helliget sig familiens stadige bevidsthed omkring kvalitet, med øje på bæredygtighed.

Type:Citron Likør
Land:Italien
Område:Piemonte
Størrelse i CL:50
Alkohol %:28
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:5-6