Einstök Ölgerd, Toasted Porter

Øllet er brygget på Pilsner malt, München malt, Chokolade malt, Bavarian humle tilsat en lille smule ægte islandsk ristet kaffe. Smagen er glat og ristet med chokolade-, karamel- og lakridsnoter.

Duft og smagsnoter: Einstök Islandsk Ristet Porter har klare noter af karamel og mørk chokolade, som gør denne Porter ristet og rig, og tilføjer en medium krop, der er robust, men alligevel glat på ganen. Ristet og chokolade malt giver en skummel sort farve, men den let-drikkelige smag overbeviser dig om, at der ikke er grund til at være bange for mørket.

Serveringsforslag: Den komplekse, men sprøde smagsoplevelse passer perfekt til de lidt tungere retter som bøffer, vildt, mørkt fjerkræ og lammekoteletter. Det er også fantastisk til madlavning, braisering og saucer. Kaffe- og chokoladekarakteren går også godt med desserter, især kage, is og chokolade.

Denne øl har vundet følgende priser:
Sølv ved LA International Commercial Beer Competition, 2013

Ratebeer:
Overall: 90
Style: 92 

22,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Einstök Bryggeriet ligger blot 100 km syd for polarcirklen i fiskerihavnen i Akureyri på Island. Her strømmer vand fra regn og forhistoriske gletsjere på Hlidarfjall Mountain gennem lavamarker, og leverer det reneste vand på jorden, og det perfekte fundament for brygning af lækkert forfriskende håndværksøl. Bryggeriets navn stammer fra det islandske ord for "unik" og ideen var ligetil, fordi intet andet (øl) i verden kan sammenlignes med det. Alle Einstök øl er 100% veganske, uden GMO'er.

Link til hjemmeside: einstokbeer.com/ 

Type:Porter
Land:Island
Område:Akureyri
Størrelse i CL:33 cl.
Årgang:NV
Alkohol %:6,0 %
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8 - 10 grader